Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Riki

Race: Boxer
Farve: Rød/hvid
Køn: Han
Vægt: 21 kg
Alder: 8 mdr.
Pris: 3000,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

*ekstraprofil*

Sødeste Riki er oprindeligt fra Polen og har boet hos en familie her i Danmark. De har boet i lejlighed, og har desværre ikke haft succes med at gøre ham renlig, hvorfor han nu skal skifte hjem. Sammen med tidligere ejer har vi vurderet, at Riki skal ud til hus og have hos en familie, der har personlig raceerfaring, så man ved, hvor stort et energibundt, man får indenfor dørene. Det vil sige, at det er et krav, at man har haft boxer før, for at komme i betragtning til ham.

Vores hundetrænere fortæller om Rikis udvikling:

Han er en hoppebold, som boxere nu er, men det er slet ikke så uhæmmet og hovedløst mere, som i starten. Han har et uudtømmeligt energidepot og er en hyperaktiv hund, der skal ud og lave noget.

Der er ingen issues med bideri mere overhovedet, og ressourceforsvaret forsvant, da han landede i faste rammer og genkendelige rutiner. Han gør ikke længere for opmærksomhed, men er venligt opsøgende. 

Han er en drønlækker, samarbejdende snude, der super gerne vil lære nyt og ud og udforske verden, så hans nye familie SKAL være træningsmindede. Nogen gange vil han absolut kun gå i én retning og bakker derfor (den slags gider vi ikke at konflikte over) så enten får han lov til at bestemme turen, eller også går vi en bue og nogle cirkler og havner i den retning vi vil. Eller sætter os og tager en pause. Mulighederne er mange.

Han elsker at grave, bære store pinde, undersøge træstammer, jagte sommerfugle og rulle sig i græsset. Han er kvik og lærenem, vil gerne arbejde for godbidder, legetøj, ros, nus og miljømæssige belønninger. Fuldkommen fantastisk træningsmakker.

Han er god med de fleste andre hunde (minus store macho hanner) og elsker alle mennesker.

Han er en decideret hoppebold, der kan give nogle gedigne gok i nødden, når han sætter i et hop, som var han en kanonkonge, der bliver skudt afsted og halen pisker, så man får trælår, hvis man står i nærheden af den, så Riki og mindre børn er ikke en cocktail, der skal prøves af. Men er man som voksen vant til boxerens glædeseufori, så får man FULD valuta for pengene med dette livsglade festfyrværkeri.

Hjælp os med at redde flere hunde og hvalpe ❤️

Man skal tage Riki for LIGE netop det han er: En hvalp, hvor ALT skal startes helt forfra, så han også i fremtiden bliver en lige så lækker hund at være sammen med, som han er nu. Han er endnu ikke helt renlig, og på den front skal der sættes max ind med faste rutiner.

Vi tør godt garantere massiv underholdningsgaranti med Riki i huset, og for den rette ejer bliver han det DEJLIGSTE, der nogensinde har sat fire poter på jorden.

Riki har gyldigt pas.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer