Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Nimbus

Race: Beagle / Fransk Bulldog
Farve: Lysebrun/hvid
Køn: Han
Vægt: 19,5 kg
Alder: 4 år
Pris: 3000,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

*EKSTRAPROFIL*

Vigtigt: For at komme i betragtning til Nimbus, skal man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er, hvad man kan tilbyde, samt inkluderer billeder af hele familien, hjemmet, de umiddelbare nære omgivelser plus kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Billeder og ansøgning SKAL være i én og samme mail. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Denne flotte fyrs tidligere familie oplevede desværre en adfærdsændring hos Nimbus, der gjorde at man ikke længere følte sig tryg ved ham. Vi skal nu se, om vi kan finde den familie, som kan håndtere en fyr, der er både vagtsom og VIRKELIG sød, men også en bestemt herre med egne klare holdninger til tingene.

Det er helt klart, at han ikke er egnet som førstegangshund, ej heller i en familie med børn under teenagealderen og vi kræver, at man har god erfaring med egenrådige racer, gerne Beagle.

Vi forestiller os at træning er vejen er frem. At han ganske enkelt ikke er stimuleret nok i sit kønne hoved, og har brug for at blive præsenteret for sportræning, nose work, jagttræning eller lignende, så han rent faktisk får et slags job i sin kommende familie.

Nimbus er en fyr, der har brug for en forudsigelig hverdag, da han ikke bryder sig om, når han ikke rigtig ved, hvad der skal ske. 

Han har haft nogle udfordringer med både at markere og nappe i forskellige situationer samt at passe lidt for godt på familien. Han har brug for klare og tydelige signaler fra en selvsikker ejer, der kan afhjælpe Nimbus behovet for at være så meget på vagt hele tiden. 

Når Nimbus er velstimuleret og finder ro, så har han også HELT klart puttetrolds-genet i sig, og vil meget gerne være tæt med sine ejere, men vi tænker det hele står og falder med, at han hver dag får lov at bruge sit kloge hoved til noget fornuftigt.

I sit møde med andre hunde, der er han helt klart bedst til de store hunde. Mindre hunde reagerer han meget forskelligt på, og der er ikke noget mønster i, hvem han kan lide og ikke kan lide, men han reagerer markant, hvis han ikke kan lide den hund, han møder, så her bør man også sætte ind med noget specifik træning. Katte er og bliver et jagtobjekt, og dem ville han ikke kunne bo sammen med.

Alt i alt er Nimbus en virkelig sjov og underholdende personlighed, men man skal kunne lide at have en hund med sine egne holdninger til ting, samtidig med at man som ejer naturligvis har den grundlæggende styring.

Nimbus er kastreret.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer