Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

Boomer

Race: Labrador Retriever / Old English Bulldog
Farve: Brun
Køn: Han
Vægt: 32 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00
Placering: Sjælland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

OBS: For at komme i betragtning til dette dyr, kan man sende en fyldestgørende og detaljeret mail til [email protected], hvor man beretter om, hvem man er og hvad man kan tilbyde. Vi gennemgår derefter alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående, og vender tilbage til alle.

Lækre Boomer er indleveret til Dyreværnet, da han blev en ALT for stor mundfuld for tidligere familie. Han er en hoppebold med 75% Labrador Retriever og 25% Engelsk Bulldog, men i sind er han 100% Bulldog, og vi kræver derfor, at man har haft bulldogs før, for at komme i betragtning til ham.

Han elsker alle mennesker - dog resulterer det også i at han er meget voldsom. Boomer bruger munden rigtig meget og når han kommer op i et bestemt gear, så har han nappet ud efter arme og hænder. Det skal hans nye familie kunne håndtere, træne og afvænne, og vores dygtige hundetrænere er allerede i gang med forarbejdet.

Hjælp os med at redde flere hunde og hvalpe ❤️

Boomer er glad for alle andre hunde, han kan dog godt være lidt voldsom for nogen. Han har gået til hvalpetræning, og var rigtig dygtig til det. Han kan dog have lidt svært ved at holde fokus. Men lige så snart han får et godt samarbejde op og stå med ejer, og bliver præsenteret for en masse lækre godbidder, er vi helt sikre på at træningen bliver legende let. Selvom han er mere bulldog end labrador af sind, så kunne man måske godt med held præsentere ham for spor- og jagttræning. Der skal i hvert fald RIGTIG meget træning ind i hans liv på daglig basis.

Alene-hjemme træningen skal også startes forfra, da han bare hyler og gør når han bliver efterladt. Han kan dog også finde på at ødelægge ting. Derfor skal der påregnes god tid til at få trænet dette. Han kommer fra hus og have og er ikke egnet til lejlighed.

Vores adfærds- og træningsteam fortæller:

Boomer har den der bulldog-vedholdenhed og har været meget svær at få ud af hapse/markerings -situationer, når han først er gået i gang. Han synes det er en leg, og kan hive snørebånd op, spænde ben og bide i bagdele og hoppe og bide igen og igen. og igen. Det skal siges, at vi er nået langt træningsmæssigt og i rigtig høj grad kan komme ham i forkøbet og dermed undgå det her, men er man ikke konstant på forkant og holder ham fokuseret på noget, så er det den her adfærd han vender tilbage til (for at sætte noget aktivitet i gang). Det kan være både en meget voldsom og skræmmende oplevelse, og kræver meget erfaring at kunne håndtere. Boomer skal køres med en helt fast rutine med middagslur/hviletider, hvor han simpelthen er lukket væk bag et gitter, og har fastlagte aktiviteter med overflod af mental stimulering, søgeopgaver og så videre, i et børnefrit hjem.

Hvis du kan tilbyde Boomer en aktiv tilværelse med FULD fokus på træning, og kan håndtere en hund, der skal lære bidehæmninger,  da han bider ret hårdt, fordi han ganske enkelt ikke ved bedre endnu,  så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Boomer er kastreret d. 30/3-2021.

*ekstra profil

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer