Testamente
Adopter
Frynseklinikken
Dyreværnets ABC
Indlever
Dyreklinik
Info om os
Hittedyr
Hundepension
Anmeld dyreværnssag
Bliv medlem
Kontakt
Enkelt
Red dyr
Adopter
Adopter
Indlever
Indlevering
TV
TV-serie
OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION
OBS! Der kan ikke længere ansøges om adoption

Minnie

Race: Schæfer / vizsla / boxer
Farve: Rød/hvid
Køn: Hun
Vægt: 32,5 kg
Alder: 9 år
Pris: 1500,00
Placering: Jylland

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

DER KAN IKKE LÆNGERE ANSØGES PÅ MINNIE

En dyreglad og anonym donor har været SÅ generøs at matche Minnies adoptionspris, når hun får nyt hjem.  Så den heldige familie, der ender med at få Minnie med hjem, sørger samtidig også for, at Dyreværnet modtager 1500 kr. i donation.  Dét er vi rigtig glade for!

Minnie har smeltet samtlige hjerter her på Dyreværnet fra samme sekund hun blev overdraget til Dyreværnet fra en sag, hvor økonomien ikke længere var der til at tage sig af hende. 

Det var dog en blanding af forfærdelse og umådelig frustration, da vores udryknings-team så Minnie første gang. På det tidspunkt havde Minnie gået med så voldsom hudbetændelse i forbindelse med skab, så længe, at al pelsen hen over ryggen var røget af, huden var så fortykket, at det føltes som stenhård elefanthud, og midt i sårene var der store vorter og talgknuder, som vi nu har fjernet. Alt sammen så smertefuldt og ubehandlet så længe, at hun kommer til at have kroniske mén i huden efter det. 

Minnie's personlighed har dog som sådan ikke taget skade, virker det til. Hun er en ekstremt kærlig og hengiven pige, der virker dybt taknemmelig for AL den opmærksomhed, omsorg og kærlighed hun modtager. Hun bjergtager alle hun møder, med sit skønne, vindende væsen, og man ganske enkelt ikke lade være med at falde pladask for hende.

Hun har nu været i behandling her hos os, og der er heldigvis sket kæmpestore forandringer. Huden er ved at hele, men hendes nye familie må forvente, at hendes hud på ryggen aldrig bliver rigtig pæn og blød at røre ved. Hendes nye familie forpligter sig ligeledes til at fodre hende med absolut kvalitetsfoder samt lige så vigtigt, at supplere med olier, der styrker og hjælper huden til at komme sig bedst muligt over alt dette.

Hvor ville hun elske at komme ud til modent par, der er meget hjemme hos hende, og som bare kan og vil forsøde resten af hendes liv. Vi har svært ved at forestille os, at hun kan være alene hjemme mere end meget kort tid ad gangen. Hun elsker at træne og bruge sit hoved, og elsker nus og opmærksomhed. 

Her hos os kunne Minnie's begejstring for andre hunde, til at starte med, ligge på et meget lille sted grundet manglende socialisering, men nu er der begyndt at ske ting og sager via den træning, vi har igangsat. Hun skal stadig ud til et hundefrit hjem, men kan nu møde andre søde hunde uden at blive sur. Hun kan stadig godt stresse lidt op og gø af ivrighed i starten, men vil meget gerne hilse, så det er jo et fantastisk stykke arbejde, der naturligvis skal fortsætte hos hendes kommende familie.

Dette dyr befinder sig hos Søndergård Hunde- og Kattepension ved Kolding (Gabølvej 6, 6000 Kolding) og kan besøges hver onsdag fra kl. 12.30 - 17.00 og den 1. søndag i måneden fra kl. 12.30 - 16.30 eller efter aftale med internatsleder Gitte. For mere info - ring på tlf. 28 91 95 97 på hverdage mellem kl. 09.30 - 12.00.

OBS! IKKE LÆNGERE TIL ADOPTION

  Sådan adopterer du et dyr  

Adopt Step 1

Find dit drømmedyr her på siden

Adopt Step 2

Kom på besøg på internatet

Adopt Step 3

Udfyld en ansøgning hos os

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Adresse

Islevdalvej 85
2610 Rødovre

  Du er vores dyrehelt  

Hjælp med at redde dyr
Anmeld dyreværnssag
Dyreværnets seneste nyheder
Er du vores nye praktikant?

Telefontid

44 94 66 95


Ring til os på alle hverdage mellem 9.30 - 12.00 (gælder ej helligdage + weekender)

Eller send os en mail:


[email protected]

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirs: 09.00 - 11.00
Ons, tors og fre: 15.00 - 17.00
Lør, søn og helligdage: 12.00 - 16.00
Lukket: 24., 25., 26., 31. dec. + 1. jan

Dyreværnet
Islevdalvej 85
2610 Rødovre

Betalings typer